Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A 4 fő színtípus

Ha jártál már szín-és stílus tanácsadáson, akkor biztosan örülni fogsz ennek az évszak szerinti felbontásnak a webshopunkon.

Természetesen mi csak a 4 fő színtípusra tagoljuk a ruhákat, konkrétabb típusmeghatározáshoz személyes „szín-és stílustanácsadás” szükséges.

Ha pedig azok közé tartozol, akik eddig még nem jártak „színkendőzésen”, vagy esetleg régóta kacérkodnak a gondolattal, hogy „de jó lenne megismerni a típusomnak megfelelő színeket”, akkor ajánlom, hogy menj el egy személyes „színkendőzős-szeánszra” -akár hozzám is, hidd el, hogy utána sokkal magabiztosabban fogsz vásárolni, illetve kevesebb lesz a „mellényúlás” a színek és fazonok terén.

Nyár Nyár
A nyarak "pirosa" a rózsaszín, ezek és a lilák(de mindegyik halványabb, szürkésebb, tompább árnyalatban) nagyon jól fognak Nektek állni! Ha eddig nem hordtad ezeket a színeket, akkor kezdd el megszeretni, mert Nektek ezek a legleg-színeitek! ;-) Persze a jolly joker szürke 50 árnyalata mellett :-)
Ősz Ősz
Ruhaszínekben gondoljatok az őszi tájra, a lehulló falvelekre, a csodaszép MELEG árnyalatokban játszó lombokra.... Tégla, keki, rozsda, meleg bordó..... Gyönyörű! :-) A barna az CSAKIS Nektek áll jól, hordjátok bátran! A keki szintúgy. Nagyon szép színeitek vannak, ne rontsátok el hideg árnyalatokkal! :-)
Tavasz Tavasz
Hordjátok a tavaszi világ színeit(persze mindenki a tavaszon belüli típusának megfelelően!) , a sárgászöldeket, a meleg sárga, kék, zöld árnyalatokat-csak gondoljatok a tavaszi táj, vagy virágok színeire-no, ezek lesznek a Tieitek! :-) Hívhatjuk "bohócos" színeknek is-ezek a többi típuson "túl sok(k) nak hatnak" :-D -Rajtatok tökéletesek lesznek és egyáltalán nem tűnik majd soknak! :-)
Tél Tél
Mi, telek, törekedjünk arra, hogy mindig erőteljes, tiszta(mint a temperából kinyomott színek) színeket hordjunk, és ne csak a "tuti" feketét válasszuk, mert így teljesen besötétíthetjük a ruhatárunkat. Sminkben, hajban pedig CSAKIS a hideg árnyalatokat válasszuk, mert a télnek ezek a színek lesznek a nyerőek! ;-)

Keresés