Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Hadat üzentünk a teltkarcsú-tévhiteknek! :-)

2021. 04. 06. 13:47:16

Az egyik legnépszerűbb ÉLŐnk volt ez a FB-zárt csoportban (ha még nem vagy a tagja: Stella, a stílusos nők gardróbja néven keresd a FB-on:-) ), melyet Olgával, a webshopunkról is ismert plus size-modellemmel forgattam, mégpedig úgy, hogy én állítottam neki össze több szettet is, amibe neki abszolút nem volt beleszólása! :-D

 

Kicsit félt is Olga tőle, hiszen ő az általa "jól megszokott"-módon öltözködik, én pedig-nyilván-"mást látok benne", mint ő saját magában, de bátran kijelenthetem:  szuper outfitek születtek a közös együttműködésünkből! :-)

Az XS-es nőknek sem könnyű...

2021. 03. 30. 20:51:21

...öltözködni-ezzel a címmel forgattuk le -a most már heti rendszerességgel jelentkező-élőnket Ildikóval, a Stella fotósával, melyben azt próbáltuk megmutatni, hogy a nagyon vékony (XS/S méretű) nőknek sem olyan könnyű öltözködni!

Sok minden jól áll Nektek, de vannak azok a darabok, amikre ügyelned kell :-)

 

No, ezt mutatjuk meg Ildivel, gyere, és tarts velünk!

A tavasz a megújulás hónapja...

2021. 03. 10. 13:35:23

Azt mondják, hogy ilyenkor minden téren meg kell újulnunk! :-)

A Stella ebben IS segít Neked, de legalábbis mindent elkövet, hogy (t)rendbe szedd a tavaszi ruhatáradat :-)

Fókuszáljunk a Nőkre..! ;-)

2021. 02. 28. 19:51:37

Ez a cikk a Nők fókuszban c. kiadványban jelent meg rólam

Tökéletesen prezentálja a nézetemet: azaz: "személyesség mindenek előtt"-éljen a lakásbutik! :-)

A webshop pedig a "hab a tortá(mo)n" ;-)

Ülj be velünk egy kávéra! Divat és pandémia

2021. 02. 16. 12:52:59
Bevallom, hogy nem szoktam megosztani a zárt FB-csoportunk ÉLŐ videóit a többi platformon, de az "Ülj be velünk egy kávéra! Divat és pandémia" 2021.02.13-i ÉLŐnk olyannyira nézett volt, hogy Mártival megbeszéltük, hogy felkerülhet a Youtube-ra, és ezáltal Hozzád is eljuthat, kedves Olvasóm! :-)

A 4 fő színtípusból a tavasz, nyár és tél szerint sminkeltem és öltöztem fel

2021. 02. 09. 15:11:00

Nagyon szeretem ezeket a "sminkeljünk tés öltözzünk fel a különböző színtípusok" szerinti videókat és fotókat

Azt már tudjátok, hogy a webshopot is felosztottam a 4 fő színtípus szerint, no de arról nem szólt eddig a fáma, hogy a sminkedet is befolyásolja az, hogy milyen színtípus vagy-pedig DE! Igenis számít! Olvass tovább! :-)

Azt még fontosnak tartom elmomdani, hogy ezek a fotók minden fajta filter és retus-mentesek, igen, ez a "pőre valóság" rólam :-D, de bevállaltam pont azért, hogy Te is lásd, hogy milyen fontos-nem győzöm hangsúlyozni, hogy különösen 40 felett-az, hogy "színhelyes" (azaz színben megfelelő) sminket használj :-)

Szily Nóra interjúja "sikeres nőként"-többed magammal

2021. 02. 09. 11:02:26
A szolnoki "Sikeres Nők" rendezvény-sorozat keretein belül készített velem Sz.Nóra interjút, ahol felvátva, hárman válaszolgattunk a kérdéseire :-) -imádtam minden pillanatát! :-)

Amikor először jártam a Szolnok-TV-ben

2021. 02. 09. 10:56:03
Kedves Mindenki! 
2019.áprilisában elindítottunk egy közös Facebbok- reklámkampányt Ferenczi Lívia -val, mely annyira tarolt a Facebook-on, hogy még a helyi TV-be is meghívtak minket. 
No, de mi is volt ez.. ? 
2019. kora tavaszán megkeresett Ferenczi Lívia , a Liv Ékszerek készítője, hogy csináljunk közös reklámkampányt, aminél én adom a ruhákat, Livi az ékszereket, további cégek pedig a ruhákhoz a kiegészítőket. 
2919.április légvégén el is indítottuk a közös FB-kampányunkat, melynél a posztjainkban megjelölt cégek ÖSSZES követője látta a reklámfotóinkat-így hihetetlen "tömegekhez" jutottunk el,szinte "letaroltuk" a netet. 
Ez indított el egy olyan változást bennem, aminek - többek között-az egyik hozadéka a " stellás-átalakító én-idő fotózások lett", illetve itt kezdtem el igazán komolyan venni magam :-D

Pulcsis karácsony

2021. 02. 09. 10:45:50

2020-at nem az események "tömkelege" jellemezte, én mégis azt az elvet vallottam, hogy #otthoniscsinosan öltözködjünk, akár egy pulcsiban is! Olyannyira sikeres volt ez a cikk, hogy ebből indult-és azóta is tart-a FB zárt csoportomban az immár 2 hetenkénti élőzések sorozata

Erre szokták azt mondani: "minden rosszban van valami jó", azaz én belecsaptam az élő adások világába-és már "sorban állás" van, aki szeretne velem szerepelni :-)

Ünnepi ragyogás Stella-módra

2021. 02. 09. 10:41:46
Szintén az említett cikksorozat keretén belül született ez a cikk is, melyben a "furcsa" 2020 karácsonyáról beszélgettünk, azaz hogyan is öltözzünk fel a karantén közepette, illetve mit is ajándékozzunk egymásnak